PLANTATIE GOJI BIO

Thursday, Jan 1, 1970 | Adaugat de admin | 0 comentarii

Plantația de Goji Podeele Mici si Pepiniera situată în Comuna Augustin din județul Brașov, se întinde pe 2 ha și este prima plantație de Goji certificată BIO din România

Pentru a realiza cultura de Goji Bio, a fost ales un teren pe care nu s-a cultivat nimic cu cel puțin10 ani anterior plantației, într-o poieniță linistita, înconjurată de pădure, aflată la 5 km de satul natal. Astfel, certificarea BIO a fost acordată plantației de Goji încă din primul an, prin reducerea perioadei de conversie. 
 

Cultivarea arbustilor de goji in sistem BIO sau ecologic reprezinta la ora actuala in Romania o afacere sigura, cu investitii mici, dar cu satisfactii financiare inca din primul an. Garantia succesului unei plantatii de goji BIO este data in primul rand de popularitatea acestui fruct in intreaga lume pentru efectele miraculoase pe care le are asupra sanatatii, deci, de cererea mare pentru fructele goji certificate BIO si de conditiile excelente de cultivare pe care tara noastra le ofera.

Odata cu intrarea pe rod a plantatiei noastre a aparut si proiectul GojiBioBoutique.ro, unde fructele Bio culese cu grija, impreuna cu alte fructe de padure crescute in culturi ecologice si preluate de la colaboratori au fost transformate in sucuri sau siropuri foarte sanatoase pentru dumneavoastra.

Cu acesta ocazie va invitam sa ne vizitati si sa culegeti personal fructe de Goji pentru proiectele dumneavoastra.

Cuvinte cheie:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Articole asemanatoare

Lasa un cimentariu